Plány A Fakturace

Předplatné Travelyfe Pro

Ceny Měsíčně, Ročně a Doživotní, bezplatná zkušební verze, Sdílení v rodině, limity importu a obnovení Pro.

Travelyfe Pro má měsíční a roční plán. Ceny a případnou bezplatnou zkušební verzi uvidíš na obrazovce Pro, ve své měně, ještě než zaplatíš.

Postup

Klepni na libovolnou funkci Pro, nebo přejdi na Účet > Další možnosti > Nastavení > Travelyfe Pro.

Vyber Měsíčně nebo Ročně. U každého plánu je jeho cena a u ročního plánu vidíš, kolik ušetříš oproti měsíčnímu placení.

Klepni na Spustit Pro. Pokud ti je nabídnuta bezplatná zkušební verze, na tlačítku je místo toho Spustit bezplatnou zkušební verzi.

Obrazovka Pro s plánem Měsíčně za 14,99 £ a Ročně za 59,99 £ se štítkem Ušetři 67 %, tlačítkem Spustit Pro a Obnovit nákupyObrazovka Pro s plánem Měsíčně za 14,99 £ a Ročně za 59,99 £ se štítkem Ušetři 67 %, tlačítkem Spustit Pro a Obnovit nákupy
PlánCena ve Spojeném královstvíÚčtováno
Měsíčně14,99 £Každý měsíc
Ročně59,99 £Každý rok (ušetříš 67 % oproti měsíčnímu placení)

Ceny v jiných zemích určuje App Store a mohou se lišit. Obrazovka Pro vždy ukazuje tu tvou. Předplatné se automaticky obnovuje, dokud ho nezrušíš, a zrušit ho můžeš kdykoli. Viz Změna nebo zrušení Pro.

Co získáš

Pro patří k tvému účtu Travelyfe, ne k zařízení. Předplať si ho na iPhonu a Pro je na iPadu, Macu i travelyfe.com zapnuté, jakmile se přihlásíš. Funkce najdeš v Co obsahuje Pro.

Bezplatná zkušební verze

Plán s bezplatnou zkušební verzí má na obrazovce Pro štítek, který říká, kolik dní je zdarma. Délku určuje App Store a štítek se zobrazí, jen pokud na zkušební verzi máš nárok. Pokud štítek nevidíš, zkušební verze pro tebe není. Dva dny před koncem zkušební verze ti Travelyfe pošle oznámení: „Tvá bezplatná zkušební verze končí za 2 dny“.

Doživotní

Doživotní Pro nemá datum konce ani limit importu. Pokud ho tvůj účet má, plán ukazuje Doživotní na obrazovce Pro i v Účet > Další možnosti > Nastavení.

Sdílení v rodině

Se Sdílením v rodině získá Pro až šest lidí z tvé rodinné skupiny Apple. Na jejich obrazovce Pro plán ukazuje Sdílení v rodině.

Když to nefunguje

  • Pro je po zaplacení vypnuté, nebo na novém zařízení: přihlas se účtem, kterým jsi platil(a), otevři obrazovku Pro a klepni na Obnovit nákupy. Pokud není co obnovit, Travelyfe zobrazí „Žádný nákup k obnovení“.
  • Pořád to nejde: použij Účet > Další možnosti > Nastavení > Požádat o podporu.

Limity

PlánImporty
Měsíčně31 za měsíc
Ročně372 za rok
DoživotníNeomezeně

Bezplatné účty nemají importy, seznamy balení, sledování výdajů ani úložiště dokumentů a nemohou poprvé publikovat plán cesty v Objevuj. Procházení Objevuj, lajkování, ukládání a sledování zůstává zdarma. Plán cesty, který už v Objevuj je, tam zůstane i po skončení Pro. Když předplatné zrušíš, Pro zůstane zapnuté do konce zaplaceného období a tvé seznamy balení, výdaje a dokumenty se zachovají.

Související

Na této stránce