Plány A Fakturace
Změna nebo zrušení Pro
Změň plán, zruš ho, nebo obnov Pro na novém zařízení.
Změna plánu nebo zrušení
Přejdi na Účet > Další možnosti > Nastavení. V části Předplatné je u tvého aktuálního plánu Spravovat předplatné. Otevře se tvé předplatné v App Store, kde můžeš plán změnit nebo zrušit.
Plán můžeš změnit také klepnutím na ten druhý.
Nebo přejdi na Settings > Apple Account > Subscriptions.
Když předplatné zrušíš, Pro zůstane zapnuté do konce zaplaceného období. Tvé seznamy balení, výdaje a dokumenty se zachovají, kdyby ses vrátil(a).
Obnovení Pro na novém zařízení
Ověř, že jsi přihlášený(á) ke stejnému účtu Travelyfe. Pokud Pro pořád není zapnuté, otevři obrazovku Pro a klepni na Obnovit nákupy.