Planlar Ve Faturalandırma

Pro'yu Değiştirin Veya İptal Edin

Plan değiştirin, iptal edin veya Pro'yu yeni bir cihazda geri yükleyin.

Plan Değiştirin Veya İptal Edin

Hesap > Diğer seçenekler > Ayarlar yolunu izleyin. Abonelik altında, mevcut planınızda Aboneliği yönet yazar. Bu, plan değiştirebileceğiniz veya iptal edebileceğiniz App Store aboneliklerinizi açar.

Değiştirmek için diğer plana da dokunabilirsiniz.

Ya da Settings > Apple Account > Subscriptions yolunu izleyin.

İptal ederseniz Pro, ödediğiniz sürenin sonuna kadar açık kalır. Hazırlık listeleriniz, harcamalarınız ve belgeleriniz saklanır; geri dönerseniz hazır olurlar.

Pro'yu Yeni Bir Cihazda Geri Yükleyin

Aynı Travelyfe hesabıyla oturum açtığınızdan emin olun. Pro hâlâ açık değilse Pro ekranını açın ve Satın alımları geri yükle'ye dokunun.

İlgili

Bu sayfada