Abonnemang Och Fakturering

Ändra eller säg upp Pro

Byt plan, säg upp eller återställ Pro på en ny enhet.

Byt plan eller säg upp

Gå till Konto > Fler alternativ > Inställningar. Under Prenumeration visar din nuvarande plan Hantera prenumeration. Det öppnar dina prenumerationer i App Store, där du kan byta plan eller säga upp.

För att byta kan du också trycka på den andra planen.

Eller gå till Settings > Apple Account > Subscriptions.

Om du säger upp är Pro på till slutet av den tid du har betalat för. Dina packlistor, utgifter och dokument sparas, redo om du kommer tillbaka.

Återställ Pro på en ny enhet

Kontrollera att du är inloggad på samma Travelyfe-konto. Om Pro fortfarande inte är på, öppna Pro-skärmen och tryck på Återställ köp.

Relaterat

På den här sidan