Planuri Și Facturare

Schimbă sau anulează Pro

Schimbă planul, anulează sau restaurează Pro pe un dispozitiv nou.

Schimbă planul sau anulează

Mergi la Cont > Mai multe opțiuni > Setări. La Abonament, planul tău curent arată Gestionează abonamentul. Se deschid abonamentele tale din App Store, unde poți schimba planul sau anula.

Ca să schimbi planul, poți atinge și celălalt plan.

Sau mergi la Settings > Apple Account > Subscriptions.

Dacă anulezi, Pro rămâne activ până la sfârșitul perioadei plătite. Listele de bagaje, cheltuielile și documentele îți sunt păstrate, gata pentru când revii.

Restaurează Pro pe un dispozitiv nou

Asigură-te că ești conectat la același cont Travelyfe. Dacă Pro tot nu e activ, deschide ecranul Pro și atinge Restaurează achizițiile.

Articole conexe

Pe această pagină