Plany I Płatności

Zmień lub anuluj Pro

Zmień plan, anuluj albo przywróć Pro na nowym urządzeniu.

Zmień plan lub anuluj

Przejdź do Konto > Więcej opcji > Ustawienia. W sekcji Subskrypcja przy bieżącym planie jest Zarządzaj subskrypcją. Otworzy to Twoje subskrypcje w App Store, gdzie możesz zmienić plan albo anulować.

Aby zmienić plan, możesz też dotknąć drugiego planu.

Albo przejdź do Settings > Apple Account > Subscriptions.

Jeśli anulujesz, Pro działa do końca opłaconego okresu. Twoje listy pakowania, wydatki i dokumenty zostają zachowane, gotowe na Twój powrót.

Przywróć Pro na nowym urządzeniu

Upewnij się, że jesteś zalogowany(-a) na to samo konto Travelyfe. Jeśli Pro nadal nie jest włączone, otwórz ekran Pro i dotknij Przywróć zakupy.

Powiązane

Na tej stronie