Tervek És Számlázás

A Pro módosítása vagy lemondása

Válts csomagot, mondd le, vagy állítsd vissza a Pro-t új eszközön.

Csomagváltás vagy lemondás

Menj ide: Fiók > További lehetőségek > Beállítások. Az Előfizetés alatt a jelenlegi csomagodnál az Előfizetés kezelése áll. Ez megnyitja az App Store-os előfizetéseidet, ahol csomagot válthatsz vagy lemondhatod.

Váltáshoz a másik csomagra is rákoppinthatsz.

Vagy menj ide: Settings > Apple Account > Subscriptions.

Ha lemondod, a Pro addig marad bekapcsolva, ameddig kifizetted. A csomagolási listáid, kiadásaid és dokumentumaid megmaradnak, készen arra az esetre, ha visszatérnél.

A Pro visszaállítása új eszközön

Győződj meg róla, hogy ugyanabba a Travelyfe-fiókba vagy bejelentkezve. Ha a Pro még mindig nincs bekapcsolva, nyisd meg a Pro képernyőt, és koppints a Vásárlások visszaállítása gombra.

Kapcsolódó

Ezen az oldalon