תוכניות וחיוב

שינוי או ביטול של Pro

מחליפים תוכנית, מבטלים, או משחזרים את Pro במכשיר חדש.

החלפת תוכנית או ביטול

עוברים אל חשבון > אפשרויות נוספות > הגדרות. תחת מנוי, בתוכנית הנוכחית שלכם מופיע ניהול מנוי. הוא פותח את המנויים שלכם ב-App Store, ושם אפשר להחליף תוכנית או לבטל.

כדי להחליף, אפשר גם להקיש על התוכנית האחרת.

או עוברים אל Settings > Apple Account > Subscriptions.

אם תבטלו, Pro נשאר פעיל עד סוף התקופה ששילמתם עליה. רשימות האריזה, ההוצאות והמסמכים שלכם נשמרים, מוכנים למקרה שתחזרו.

שחזור Pro במכשיר חדש

מוודאים שמחוברים לאותו חשבון Travelyfe. אם Pro עדיין לא פעיל, פותחים את מסך Pro ומקישים על שחזור רכישות.

קשור

בעמוד הזה