Πακέτα Και Χρέωση

Αλλαγή ή ακύρωση του Pro

Άλλαξε πλάνο, ακύρωσε ή κάνε επαναφορά του Pro σε νέα συσκευή.

Αλλαγή πλάνου ή ακύρωση

Πήγαινε στο Λογαριασμός > Περισσότερες επιλογές > Ρυθμίσεις. Κάτω από τη Συνδρομή, το τρέχον πλάνο σου δείχνει Διαχείριση συνδρομής. Ανοίγει τις συνδρομές σου στο App Store, όπου μπορείς να αλλάξεις πλάνο ή να ακυρώσεις.

Για να αλλάξεις, μπορείς επίσης να πατήσεις το άλλο πλάνο.

Ή πήγαινε στο Settings > Apple Account > Subscriptions.

Αν ακυρώσεις, το Pro μένει ενεργό μέχρι το τέλος της περιόδου που έχεις πληρώσει. Οι λίστες αποσκευών, τα έξοδα και τα έγγραφά σου διατηρούνται, έτοιμα για όταν επιστρέψεις.

Επαναφορά του Pro σε νέα συσκευή

Βεβαιώσου ότι έχεις κάνει είσοδο στον ίδιο λογαριασμό Travelyfe. Αν το Pro εξακολουθεί να είναι ανενεργό, άνοιξε την οθόνη του Pro και πάτα Επαναφορά αγορών.

Σχετικά

Σε αυτή τη σελίδα